Denon Plugin Problems

tpate
Member
Member
Posts: 93
Joined: Fri Sep 30, 2005 9:11 pm
Location: Ann Arbor, MI
Contact:

Denon Plugin Problems

Postby tpate » Fri Aug 24, 2007 11:05 am

MLS 3.0.312
Have been successfully (except for problems listed in 4806 thread) running MLDenon v3.0.84 for a Denon 4806. For a couple of days now, the Volume up command has not been working. Today looked into it.
Downloaded the latest version from MLS Help/Additional Downloads and
installed v3.0.90. Same problems:

MLDenon|Volume~1~up stopped working and get in MLS log:
8/24/2007 10:41:15 AM Processing (1) Panel1 MLDenon|ZoneVolume~1~UP
8/24/2007 10:41:15 AM Error MLProcess via (Panel1) MLDENON Error# 13 - Type mismatch raised by MLProcess via (Panel1) MLDENON

-- Opened MLDenon Settings / Commands...
-- Seem to have no comm back from Denon. Sync button sends querys and gets no response.
-- Main Power button turns AVR on and off.
-- Pressed the < key for zone 1 volume down, AVR volume does go down but MLDenon log indicates got no response: Rc: ZoneVolume~1~down Sx:MVDOWN Response not received from receiver within 1 second requirement.
-- Pressed the > key for zone 1 volume up, No change on AVR. Window opens with "Run Time error 13, Type Mismatch"
MLDenon Log: Rc:ZoneVolume~1~up last entry in log. MLDenon window will not Exit. Have to close MLS to get rid of MLDenon window.
MLS Log: 8/24/2007 11:23:46 AM Error tmrCmd_Timer Error# 440 - Automation error raised by tmrCmd_Timer

HELP!!

BTW... where does MLDenon save the log when click Save???
Tom

Return to “Denon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest