Many options not workiing..

View and post comments regarding MusicLobby 3 product here.
User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Thu Sep 04, 2008 3:17 pm

OK - Click the OPTIONS button below the CLEAR button on the Scene Options Panel above. You are clicking on the OPTIONS button in the MainLobby menu bar at the top of the screen.
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Thu Sep 04, 2008 5:20 pm

OK, I get it now, its 3.00.3
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Thu Sep 04, 2008 5:41 pm

MMK,

Good - so the only difference between my setup and yours is the JRMC version you have is outdated. Try updating to their latest version and see if that resolves your SAVE PLAYLIST not working.

You might also confirm the name of your playlist your are trying to save...perhaps there is an invalid character that is breaking it.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Thu Sep 04, 2008 6:13 pm

mcascio wrote:MMK,

Good - so the only difference between my setup and yours is the JRMC version you have is outdated. Try updating to their latest version and see if that resolves your SAVE PLAYLIST not working.

You might also confirm the name of your playlist your are trying to save...perhaps there is an invalid character that is breaking it.


Already done it, but I had forgot that I reverted back to the older Media Center Plugin (3.02) a week ago after some problems with MUL and now I cannot download it from ML Installer, in fact I cant download anything from ML Downloader. If you can post the newer Plugin 3.1.3.0 I will reinstall it and try everything together. However I did try the newer plugin with the slightly older Media Center 12 and it did not work.

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Fri Sep 05, 2008 2:45 pm

No other way to get the Media Center Plugin other then ML Installer?

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Fri Sep 05, 2008 2:51 pm

I'm lost.

MLMediaCenter is Version 3.1.3.0 in the Cinemar Installation Assistant. This is the version you should be downloading and installing.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Fri Sep 05, 2008 3:04 pm

MLInstaller = Cinemar Installation Assistant.

What happens when you try to download files from MLInstaller?

If this doesn't work, there is another problem that has to be fixed.

MLInstaller is where you get most all updates.

Did you "Update" the MLInstaller content? Did the time stamp at the top right update?

What version of MLInstaller are you using?

Download the latest here:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... _Installer

Before you install it...delete your mlinstaller.mdb in the MLServer directory. Just in case you have an older incompatible version.

When you try to Update...is there a message at the bottom left? What is that?

Does your firewall / antivirus allowing MLInstaller.exe to reach the Internet?

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Sat Sep 06, 2008 11:46 am

mcascio wrote:I'm lost.

MLMediaCenter is Version 3.1.3.0 in the Cinemar Installation Assistant. This is the version you should be downloading and installing.


It was version 3.1.3.0 last week, but I was having problems so I reinstalled everything and somehow ended up with a older version of Media center plugin (3.02). Now I cant download 3.1.3.0 as ML Installer suddenly stopped working.

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Sat Sep 06, 2008 12:30 pm

MMk,
Did you read / try the tips to get MLInstaller working? This is fundamental to your success with MainLobby.

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Sat Sep 06, 2008 12:41 pm

DavidL wrote:MLInstaller = Cinemar Installation Assistant.

What happens when you try to download files from MLInstaller?

If this doesn't work, there is another problem that has to be fixed.

MLInstaller is where you get most all updates.

Did you "Update" the MLInstaller content? Did the time stamp at the top right update?

What version of MLInstaller are you using?

Download the latest here:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... _Installer

Before you install it...delete your mlinstaller.mdb in the MLServer directory. Just in case you have an older incompatible version.

When you try to Update...is there a message at the bottom left? What is that?

Does your firewall / antivirus allowing MLInstaller.exe to reach the Internet?



Tried that, still doesn’t work, cant download anything, no errors no nothing, just an hourglass for a few seconds then nothing. Version is 1.0.51


Can someone post the file untill I can get it fixed?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Postby CinemarDave » Sat Sep 06, 2008 1:17 pm

MMK I can see by the skewed display of the Cinemar Installation Assistant that you have configure Windows to use large fonts or are using a modified Windows setting that has enabled large fonts. This is causing the CIA interface some grief. Temporarily change your Windows display to use a standard Windows interface and fonts. When you do that you will see a Install Selected button next to the Download button. All you are doing right now is downloading the files since the Install button is hidden from your view.

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Sat Sep 06, 2008 1:38 pm

I also notice you haven't updated the MLInstaller content since 5/4.

That means links etc will be out of date.

Click the Update button.

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Sun Sep 07, 2008 11:50 am

No, my font size is normal. I have a 16x9 screen so I am using resolutions that support that, right now I'm at 1920x1200, is that a problem?

I've tried several different resolutions but all make the ML Installer box look the same.

Can some one PLEASE post the file so I can troubleshoot this Music Lobby problem first.

MMk
New Member
New Member
Posts: 26
Joined: Thu Aug 14, 2008 7:25 pm
Contact:

Postby MMk » Sun Sep 07, 2008 12:52 pm

Never Mind, I found an alternate way to install from the main menu. However the recent upgrade to MC 12.0.529 has completely ransacked my music library so I will have to spend many hours rebuilding it once again. I did however get a chance to check if the Play list Save function works and I can confirm with all the latest updates that it does not work.

Still no Save Play List for me!

wireless
Senior Member
Senior Member
Posts: 210
Joined: Wed Mar 24, 2004 10:44 am
Location: East Tennessee
Contact:

Postby wireless » Mon Sep 08, 2008 9:39 am

In this case

Server .557
MediaCenter 3.1.3.0
Musiclobby Server 3.00.128
JRiver 12.0.529

Playlist don't save


Return to “MusicLobby 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest