MainLobby 3 Release Notes

Post in this thread issues and solution you find with the MainLobby 3 Client
User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Fri Oct 03, 2008 3:01 pm

Just posted another update to many Scene files.

Most notably, it includes some predesigned scenes for our Energy Management plugin in for 800x480 displays.

RELEASE NOTES:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... ease_10.5D

Image

Image

Image
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Thu Oct 09, 2008 10:45 am

Just posted a new update to MainLobby 3.00.151.11 - this update includes a new MusicLobby.swf (3.00.4).

This version does not perform autoscaling which seems to have been an issue for some users. We recommend placing the swf into your FX layer and not as a button.

Details here:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... ease_11.5D
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Wed Oct 22, 2008 10:58 am

MainLobby 3.00.151.12 Just posted.

This has some updated scene files required for the updates to our iTunes plugin:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... .00.151.12
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
DaveB
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 3143
Joined: Sun May 30, 2004 10:57 pm
Location: Mays Landing, NJ
Contact:

Postby DaveB » Wed Oct 22, 2008 6:55 pm

Mario;
.11 is still in the downloader with a 10/9/08 date. .12 is not available in the downloader.
Thanks!

Dave Bruner
:shock:

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Wed Oct 22, 2008 8:05 pm

Sorry - it's actually there...I just forgot to update the installer version number.


EDIT: If you UPDATE LISTINGS, it should show the correct version now.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
DaveB
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 3143
Joined: Sun May 30, 2004 10:57 pm
Location: Mays Landing, NJ
Contact:

Postby DaveB » Wed Oct 22, 2008 8:28 pm

Mario;
Any issue with the login area? I could not seem to log in.
Thanks!

Dave Bruner
:shock:

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Wed Oct 22, 2008 8:32 pm

DaveB wrote:Mario;
Any issue with the login area? I could not seem to log in.


No. Works on my end.

Which login area - the cart or login.html?

What is happening in more detail?
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
DaveB
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 3143
Joined: Sun May 30, 2004 10:57 pm
Location: Mays Landing, NJ
Contact:

Postby DaveB » Wed Oct 22, 2008 10:35 pm

See me email - I think it is due to the link on the main front page not having the "www." ....
Thanks!

Dave Bruner
:shock:

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Sat Oct 25, 2008 2:08 pm

MainLobby 3.00.151.13 Released today. It contains two new scenes that resolve some known itunes fixes due to recent changes to the plugin:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... .00.151.13
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Thu Dec 11, 2008 5:21 pm

A dealer had reported an issue with the loadNewINI command for MusicLobby.

This has been fixed and is now included in the latest MainLobby installation:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... .00.151.14
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Sun Jan 18, 2009 4:48 pm

MainLobby 3.00.151.75 is Now Available:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... .00.151.75

This major update includes scenes for 800x480 DVDLobby and new scenes for PhotoLobby and lots of new graphics.

Image

Image

Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Sun Jan 18, 2009 5:34 pm

Forgot to mention, this update also includes a new Text.marquee library object.

This allows users to scroll text horizontally just like the CNN crawl.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Mon Jan 19, 2009 2:03 pm

Updated scene files are now available from the MainLobby install. Provides bug fixes and changes to PhotoLobby scenes as well as the addition of a +/- rotate option for images:
http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... .00.151.76
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
ronsatter
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1304
Joined: Mon Dec 04, 2006 1:40 am
Location: San Leandro, CA
Contact:

Text Marquee Only Visible in Edit Mode

Postby ronsatter » Mon Feb 02, 2009 3:05 am

Forgot to mention, this update also includes a new Text.marquee library object.

This allows users to scroll text horizontally just like the CNN crawl.


Hi Mario,

I just tried to add the new Text.Marquee Library Object to a completely blank scene. I believe there may be a bug in the display code. As you can see from FIG 1, I only see a very tiny square outline of the object in Design or Edit mode. It never is visible in Launch mode.

Strangely enough ... as you can see from FIG 2, it does appear as a preview in Edit mode and does function according to the label display params.

I was wondering if anyone else sees this problem? Could it be Flash related?

Ron
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
If it ain't broke ... don't fix it!

bigDvette
Expert
Expert
Posts: 718
Joined: Thu Oct 12, 2006 12:19 pm
Contact:

Postby bigDvette » Tue Feb 03, 2009 11:55 pm

I have the same problem. tiny pixel on the screen.


Return to “MainLobby 3 Client”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests