load diffence scenes

Post in this thread issues and solution you find with the MainLobby 3 Client
AVDCORPNY
Expert
Expert
Posts: 565
Joined: Mon Oct 09, 2006 6:38 pm
Location: 3231 lafayette ave, bronx
Contact:

load diffence scenes

Postby AVDCORPNY » Thu Jan 12, 2012 11:08 pm

we need to load diffence button scene for clients, what is the best way to do this. let me know louis

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: load diffence scenes

Postby CinemarDave » Fri Jan 13, 2012 11:51 am

I think you'll need to give a little more detail as to what you want to accomplish. There is not enough to go on here.


Return to “MainLobby 3 Client”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest