{{server_xxx.xxx.xxx.xxx_internetstatus}}

Post in this thread issues and solution you find with the MainLobby 3 Client
Clever1
Senior Member
Senior Member
Posts: 220
Joined: Mon Jan 14, 2008 10:31 am
Location: Huntsville, AL.
Contact:

{{server_xxx.xxx.xxx.xxx_internetstatus}}

Postby Clever1 » Mon Dec 06, 2010 2:30 pm

I have added the {{server_xxx.xxx.xxx.xxx_internetstatus}} varible to the nav part of the home page and for the life of my I can not get the variable's value to display in the test box. I have verified in MLServer that the variable is there and has the status of "Online" but it will not display on the screen. Yes the "Hide Value" option is uncheck?? Now the client will let me control the state of text so I have the hard coded word "Online" changing from Red and Green but I want the Status to say Online or Offline as that is the value of the variable. I don't have it issue with any other variable.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: {{server_xxx.xxx.xxx.xxx_internetstatus}}

Postby CinemarDave » Mon Dec 06, 2010 3:30 pm

The current version of MainLobby does not support server variable names with periods in them.

Clever1
Senior Member
Senior Member
Posts: 220
Joined: Mon Jan 14, 2008 10:31 am
Location: Huntsville, AL.
Contact:

Re: {{server_xxx.xxx.xxx.xxx_internetstatus}}

Postby Clever1 » Mon Dec 06, 2010 3:39 pm

That would explain it... Thank you... Learning more and more each day... So a work around for this might be a rule to set an additional variable based on the status of the server variable??

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: {{server_xxx.xxx.xxx.xxx_internetstatus}}

Postby CinemarDave » Mon Dec 06, 2010 3:47 pm

yes


Return to “MainLobby 3 Client”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest