MLInsteonPLM stopped working

SparkyD
Senior Member
Senior Member
Posts: 182
Joined: Thu Jul 28, 2005 3:12 pm
Contact:

MLInsteonPLM stopped working

Postby SparkyD » Mon Feb 16, 2009 9:13 pm

For some reason, all my lighting commands stopped working. I can control lights just fine from within the MLInsteonPLM Plugin, and I am recieving status updates via the PLM. I have tried restarting everything with no luck. This configuration has been running smoothly until now. I manually enter a command that has been working fine for months, but nothing happens. Anyone have any ideas?

Using current version of MLS and PLM Plugin.

SparkyD
Senior Member
Senior Member
Posts: 182
Joined: Thu Jul 28, 2005 3:12 pm
Contact:

Postby SparkyD » Mon Feb 16, 2009 10:00 pm

This is what is shown in the "Events Tab" within the plugin:

Connected to PLM on comm port 5
Link Database retrieval complete
Terminated Timer waiting for new commands
the BETA Version has expired
the BETA Version has expired
Terminated Timer waiting for new commands


This plugin has a permanent license.

It seems clear that the MLInsteonPLM plugin is communicating with the switches just fine. Apparently MLServer is not sending the commands through the plugin successfully.

TheCodeMan
Senior Member
Senior Member
Posts: 204
Joined: Fri Sep 22, 2006 12:16 pm
Contact:

Postby TheCodeMan » Tue Mar 03, 2009 8:47 pm

I am having the exact same problem. Mine stopped working around the same date of your post and I have been pulling out my hair trying to find the answer. Any suggestions?

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Tue Mar 03, 2009 8:49 pm

Update to the latest version.


Return to “Insteon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest