Cannot set volume to 0

greyt
Intermediate
Intermediate
Posts: 448
Joined: Mon Jul 04, 2005 7:26 am
Contact:

Cannot set volume to 0

Postby greyt » Sat Dec 29, 2012 6:48 am

The latest update to the mlcav66 plugin appears to have stopped working when setting a zone volume to 0. All other volume values work.

For example

mlcav66|setvolume~1~5~0 will now fail, this used to set the volume to 0. This works again when rolling back to an older version of the plugin.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Cannot set volume to 0

Postby CinemarDave » Sat Dec 29, 2012 11:19 am

Sorry about that. It is now fixed. We found that if you send a zero as a controller or zone number to some CAVs that it will actually lock up the CAVs Serial communications forcing a reboot of the CAV. I was testing for too many zeros on the SetVolume command.


Return to “Russound”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest