4-Digit channels too big for icon area

Report any bugs you may notice in TVLobby
Wysocki
Intermediate
Intermediate
Posts: 403
Joined: Mon Feb 03, 2003 10:50 pm
Location: Los Angeles Area
Contact:

4-Digit channels too big for icon area

Postby Wysocki » Thu Aug 18, 2005 7:10 pm

Since my ICONS button still locks up the app, I'm still showing channel numbers on the icon area in the TVlobby screen. Now that I have Dish HD, the four digit numbers are too big of a font to fit. The font needs to be reduced or the icon area made bigger.

Wysocki
Intermediate
Intermediate
Posts: 403
Joined: Mon Feb 03, 2003 10:50 pm
Location: Los Angeles Area
Contact:

Postby Wysocki » Tue Jan 10, 2006 7:31 pm

bump :)

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Tue Jan 10, 2006 8:34 pm

This has been fixed and will be available in an upcoming release.
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com


Return to “TVLobby Public Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest