TVLobby stopped working

Please post general questions about TVLobby here
User avatar
bobbym
Senior Member
Senior Member
Posts: 210
Joined: Tue Apr 06, 2004 5:30 pm
Location: Old Bridge, New Jersey
Contact:

TVLobby stopped working

Postby bobbym » Tue Dec 07, 2010 2:26 pm

My TVlobby stoped working with Schedules Direct. The Log shows WalkChildren Error #3705 - Operation is not allowed when the object is open.

User avatar
jjjukebox
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1024
Joined: Sat May 22, 2004 9:54 pm
Location: Toronto
Contact:

Re: TVLobby stopped working

Postby jjjukebox » Sat Jul 21, 2012 9:12 am

I am now getting this error.

WalkChildren Error #3705
WalkChildren Error #3715

Any suggestions?

Thanx
J.J. Jukebox
Member

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: TVLobby stopped working

Postby CinemarDave » Sat Jul 21, 2012 10:50 am

Perhaps SD has changed the format of their data? The big trouble is that we do not have the latest version of the MLTVLobby plugin's source code. I'm not sure I'm going to be able to fix it. I'll see what I can find.

User avatar
jjjukebox
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1024
Joined: Sat May 22, 2004 9:54 pm
Location: Toronto
Contact:

Re: TVLobby stopped working

Postby jjjukebox » Sat Jul 21, 2012 12:38 pm

Dave,

I unloaded TVLobby plugin , compacted database with Access, reloaded TVLobby plugin did a process listings and is processing listings again.

Thanx
J.J. Jukebox

Member

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: TVLobby stopped working

Postby CinemarDave » Sat Jul 21, 2012 12:41 pm

Cool


Return to “TVLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest