MLIrrigation started giving errors

Repository of MainLobby Server plug-ins and updates not available in the current installation.
ccharmatz
Intermediate
Intermediate
Posts: 344
Joined: Wed Oct 15, 2003 12:51 pm
Location: Clearwater Florida
Contact:

MLIrrigation started giving errors

Postby ccharmatz » Wed Sep 05, 2012 9:46 pm

Started getting these every second after a restart today. Any thoughts?

9/5/2012 10:41:30 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:31 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:32 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:33 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:34 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:35 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:36 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:37 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:38 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:39 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:40 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:41 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:42 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:43 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:44 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:45 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:46 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:47 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:48 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set
9/5/2012 10:41:49 PM MLIrrigation Plugin ScheduleTimer - MLIrigation scheduler not running, Sunrise/Sunset variables not set

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: MLIrrigation started giving errors

Postby CinemarDave » Wed Sep 05, 2012 10:05 pm

Make sure you have valid longitude and latitude settings in MLServer / Tools / Location.

ccharmatz
Intermediate
Intermediate
Posts: 344
Joined: Wed Oct 15, 2003 12:51 pm
Location: Clearwater Florida
Contact:

Re: MLIrrigation started giving errors

Postby ccharmatz » Wed Sep 05, 2012 10:25 pm

Thanks, I just found the problem the system was hanging before it set sunrise/sunset. one of my plugins was corrupt, restored from yesterday's backup.

Corrupt due to my own fault, not your software

Thank you.

kgingerich
Intermediate
Intermediate
Posts: 312
Joined: Sun Jan 21, 2007 9:11 am
Contact:

Re: MLIrrigation started giving errors

Postby kgingerich » Fri Sep 07, 2012 8:33 pm

Has anyone noticed the new mlirrigation skipping zones? I mean it thinks the zone is on but it's not. I was flagging my sprinkler heads to aerate my lawn and it skipped 3 zones out of 20 even though the log shows them all being run. I manually re ran those 3 zones but now i'm worried that my seeding efforts will be wasted if it's randomly missing zones.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: MLIrrigation started giving errors

Postby CinemarDave » Fri Sep 07, 2012 8:47 pm

I have not seen that happening and I've been running the new Irrigation since it was released. Living in the desert here if it was skipping I'd see it really quickly. Are you using the Rain8 or something else? When Irrigation goes to turn a zone off or on it waits until it gets status back from the control driver saying the zone is off or on. If the zone doesn't get to the correct state within 10 seconds it will log an error.

kgingerich
Intermediate
Intermediate
Posts: 312
Joined: Sun Jan 21, 2007 9:11 am
Contact:

Re: MLIrrigation started giving errors

Postby kgingerich » Fri Sep 07, 2012 9:38 pm

using rain8... i'll run some more tests will all logging on and report back.


Return to “MLServer Plug-Ins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest