X-10 Control/Status Without Homeseer

Place to post your ideas and questions on how to integrate Cinemar's software in a Home Automation System (lighting, security, hvac, etc.)
sfreiman
Expert
Expert
Posts: 868
Joined: Sat Mar 29, 2003 12:39 pm
Location: Tucson, AZ
Contact:

X-10 Control/Status Without Homeseer

Postby sfreiman » Sun Nov 26, 2006 10:14 am

Is there a way to have X-10 Control/Button On/Off Status Without Homeseer? This may be here and I am just missing it. :?

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Sun Nov 26, 2006 10:25 am

via the Insteon / MLLighting plugin. It supports X10 as well. I think Thartigh has posted a bit on the subject.
I think there is also a TI103 plugin for that PLC. There is also a 1 way firecracker plugin.

Best is to use the Insteon as that then allows you to upgrade to Insteon when it is conveniant.


Return to “Home Automation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest