GetAMap Error

Please post general questions about WeatherLobby here
GadgetGuru69
Member
Member
Posts: 83
Joined: Sat Dec 27, 2008 1:54 pm
Contact:

GetAMap Error

Postby GadgetGuru69 » Thu May 13, 2010 8:20 am

i am getting the following error when trying to get maps.
5/13/2010 8:18:33 AM ProcessCommand - active~USTX1006
5/13/2010 8:18:33 AM ProcessCommand - Error at line #450 - Object doesn't support this property or method
5/13/2010 8:18:38 AM GetAMap - Error at line #210 - Object doesn't support this property or method

running latest version on everything.

Anyideas?

GadgetGuru69
Member
Member
Posts: 83
Joined: Sat Dec 27, 2008 1:54 pm
Contact:

Re: GetAMap Error

Postby GadgetGuru69 » Thu May 13, 2010 4:50 pm

Well after some looking around i think i have figured out the issue but not the resolution. From looking at the debug it looks to that i am getting the error when the server is trying to call the weatherlobby variable "location". I have looked at the server variables and this variable does not exist. So does any one have thought on why this variable is not getting created and loaded?

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: GetAMap Error

Postby CinemarDave » Thu May 13, 2010 7:16 pm

Are you sure you are running the latest versions of everything? Both errors are related to the plugin trying to issue a "MLServer.SendToWorker" command. I don't think you are running the latest version of MLServer.

GadgetGuru69
Member
Member
Posts: 83
Joined: Sat Dec 27, 2008 1:54 pm
Contact:

Re: GetAMap Error

Postby GadgetGuru69 » Thu May 13, 2010 7:59 pm

Well sure enough that was it. i had been checking version in the installation assistant and it was reporting 3.75 but after looking in the about dialog it was older version.


Return to “WeatherLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest