Location Worked in old plugin - Not in new

Please post general questions about WeatherLobby here
User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Location Worked in old plugin - Not in new

Postby CinemarDave » Tue Jan 26, 2010 12:13 pm

Set up a LogMeIn account and send me the login information. I'll look at it. It is impossible to tell without seeing the setup.

Clever1
Senior Member
Senior Member
Posts: 220
Joined: Mon Jan 14, 2008 10:31 am
Location: Huntsville, AL.
Contact:

Re: Location Worked in old plugin - Not in new

Postby Clever1 » Tue Jan 26, 2010 6:42 pm

Done - Sent PM

Clever1
Senior Member
Senior Member
Posts: 220
Joined: Mon Jan 14, 2008 10:31 am
Location: Huntsville, AL.
Contact:

Re: Location Worked in old plugin - Not in new

Postby Clever1 » Wed Jan 27, 2010 6:24 pm

Please post the solution to this issue.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Location Worked in old plugin - Not in new

Postby CinemarDave » Fri Jan 29, 2010 12:48 pm

Database file was corrupted. I renamed the WeatherAdv.mdb file and reinstalled the plugin and then setup your default location.


Return to “WeatherLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest