error when adding a city to new weather plugin

Please post general questions about WeatherLobby here
akatar
New Member
New Member
Posts: 32
Joined: Sun Dec 23, 2007 4:48 am
Contact:

error when adding a city to new weather plugin

Postby akatar » Thu Dec 31, 2009 11:38 am

since i use the niew weatherlobby plugin i can't add a city. the list is empty en when i add a city i get i an error and when i restart ml server the map is empty
weatherlobby shows the city i used in the old version

InitMainform - error at line #160 - waarden voor een of meer verseiste parameters onbreken
EditLocation - error at line #420 - kan het item niet vinden in de collectie die overeenkomt met de gewenste naam of het gewenste nummer
ProcessCommand - error at lone #580 - Waarden voor een of meer vereiste parameters onbreken

and the date is not correct. the weater show jan 1/ feb 1/ march 1 and april 1
it should be 1 jan/ 2 jan etc

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby CinemarDave » Thu Dec 31, 2009 1:16 pm

Delete your WeatherAdv.mdb file in the data folder and re-install the plugin.

akatar
New Member
New Member
Posts: 32
Joined: Sun Dec 23, 2007 4:48 am
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby akatar » Thu Dec 31, 2009 9:19 pm

thanks, that works for the city, but the date is not correct
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

akatar
New Member
New Member
Posts: 32
Joined: Sun Dec 23, 2007 4:48 am
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby akatar » Fri Jan 01, 2010 12:09 pm

weather updates are not working here. where 3,75 worked perfect. in this version it updates ones when restart mlserver (or erase city and add city)
so no changes on my wheater screens

akatar
New Member
New Member
Posts: 32
Joined: Sun Dec 23, 2007 4:48 am
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby akatar » Sun Jan 03, 2010 7:02 am

last weatherlobby plugin update did solve the weather update problem but not the date problem.

corlessm
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sat Apr 23, 2005 12:00 am
Location: Australia
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby corlessm » Mon Jan 04, 2010 6:40 am

Hi,

I'm also having the same problem see here:
http://forum.cinemaronline.com/viewtopic.php?f=38&t=15483
Mark

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby CinemarDave » Fri Jan 08, 2010 12:17 am

The incorrect date formatting is corrected in the next release.

akatar
New Member
New Member
Posts: 32
Joined: Sun Dec 23, 2007 4:48 am
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby akatar » Sat Jan 09, 2010 8:20 am

thanks for the european date update.
my weatherlobby screen looks like jan 8, jan 9, jan 10 etc.
in europe it's normal to say 8 jan, 9 jan 10 jan etc. is there a way to change this?

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: error when adding a city to new weather plugin

Postby CinemarDave » Sat Jan 09, 2010 11:40 am

Yes there are individual server variables for each date component. All you need to do is edit the scene and rearrange the order of the server variables being displayed.


Return to “WeatherLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest