Next/PreviousMap commands not working...

Please post general questions about WeatherLobby here
User avatar
atalbert
New Member
New Member
Posts: 31
Joined: Thu Feb 09, 2006 7:59 pm
Location: Odessa, TX
Contact:

Re: Next/PreviousMap commands not working...

Postby atalbert » Fri Jan 01, 2010 1:45 pm

DavidL wrote:images/mlweather\map{{mlweather_active_map}}.jpg
Note: you have a slash backwards.

{{mlweather_map{{mlweather_active_map}}_url}}
Is what the default scenes are now using


Actually, the backwards slash was the way it was listed and had worked fine for years. I just tried changing it and that works too. Don't know why both was would work but it may have something to do with the fact that I'm using Homeseer and the full variable is: http:// homeseer2:6246/images/mlweather\map{{mlweather_active_map}}.jpg

Those forward and backward slashes have always been a thorn in my side!
Tony Talbert

metus delenda est

User avatar
atalbert
New Member
New Member
Posts: 31
Joined: Thu Feb 09, 2006 7:59 pm
Location: Odessa, TX
Contact:

Re: Next/PreviousMap commands not working...

Postby atalbert » Fri Jan 01, 2010 1:48 pm

CinemarDave wrote:Version 3.90.12 of the WeatherLobby plugin restores the older active map server variables. They got missed in the 3.90 update.


Does this mean that the present variable (3.90) won't work any longer or will they be in addition to the older variables?
Tony Talbert



metus delenda est

Near76
Intermediate
Intermediate
Posts: 436
Joined: Sun Jul 18, 2004 7:45 am
Contact:

Re: Next/PreviousMap commands not working...

Postby Near76 » Sat Jan 02, 2010 12:13 am

I can confirm from my side that the URL variable now gets updated. However, one other small bug...for animated maps the URL calls out a .jpg instead of the .swf.
-Matt

User avatar
atalbert
New Member
New Member
Posts: 31
Joined: Thu Feb 09, 2006 7:59 pm
Location: Odessa, TX
Contact:

Worked for me too

Postby atalbert » Sat Jan 02, 2010 6:46 pm

The 3.90.12 upgrade worked for me too. All my old mls pages are working as before. Also, the city weather selection buttons are now working when they weren't with 3.90.09 - even with the sample pages.

Thanks for the update!
Tony Talbert



metus delenda est


Return to “WeatherLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest