WeatherLobby next generation

Please post general questions about WeatherLobby here
User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby CinemarDave » Sun Jan 24, 2010 2:18 pm

The Intellicast folks change the format of the XML data feed. Version 3.90.29 of the WeatherLobby plugin will restore the missing Tide variables. Thank's for bringing that to our attention.

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby sbuckler » Sun Jan 24, 2010 4:01 pm

That did the trick. Thank you---you guys are awesome!
Stan

ricks
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1127
Joined: Wed Oct 27, 2004 7:01 pm
Location: Latham, Massachusetts
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby ricks » Wed Jun 02, 2010 10:00 pm

Not sure if this is possible but it would be nice to have the option to select specific variables to be excluded from the "Update Variables in Fast Mode" for Weatherlobby. I'm specifcally referring to the variables for the alerts. Since there are so many variables created by Weatherlobby it doesn't make sense to not have them updated in fast mode but it would be nice to have ML respond in some manner in the event of a severe weather alert.

Maybe just exclude {{mlweather_alert#_bulletin}} from the Fast update?

Rick

donburkard
Expert
Expert
Posts: 595
Joined: Sun Apr 13, 2008 7:06 pm
Location: Downingtown, PA
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby donburkard » Thu Jun 03, 2010 7:06 pm

Anyone else having a problem getting weather data? It seems as though mine just stopped working last week. it says its been 63 and cloudy but in reality its been 90s and sunny. i tried updating the plugin but that didnt help
Hooked on HighDef

sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby sonypoolplr » Thu Jun 03, 2010 7:15 pm

I have had things like this happen to me, but usually it only lasts a day or so. I have seen that sometimes switching the city gets the data working again.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby CinemarDave » Thu Jun 03, 2010 7:50 pm

Are you getting the xml data feeds? Look in your MLServer\Data folder for AdvUS????.xml files. What date are they? Delete them. Go into the WeatherLobby plugin and click on the Update button. Do you see new xml files? If yes open them in Notepad. Is it the current weather? If no then the reporting station isn't updating the data. If there are no xml files then the reporting station is down. What do you see?

donburkard
Expert
Expert
Posts: 595
Joined: Sun Apr 13, 2008 7:06 pm
Location: Downingtown, PA
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby donburkard » Fri Jun 04, 2010 10:24 pm

Well there was 5 old ones from Jan. and May. I deleted those. Updated in the plugin and no new ones popped up.
I also have a weather.mdb, weatheradv.mdb, and a weatheradv.ldb. are these ok?
Hooked on HighDef

donburkard
Expert
Expert
Posts: 595
Joined: Sun Apr 13, 2008 7:06 pm
Location: Downingtown, PA
Contact:

Re: WeatherLobby next generation

Postby donburkard » Fri Jun 04, 2010 10:34 pm

I tried adding Chicago but that didnt do anything. Im stuck on 5/28's weather
Hooked on HighDef


Return to “WeatherLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest