Help finding source of error

Discuss topics related to the plugins and uses for MLServer beta
User avatar
DaveB
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 3143
Joined: Sun May 30, 2004 10:57 pm
Location: Mays Landing, NJ
Contact:

Help finding source of error

Postby DaveB » Sat Apr 03, 2010 12:14 pm

I keep getting this error and I can not seem to locate what is causing it;

Failed to load image [C:\Program Files\MLServer\Cache\717951010605_199x300F.jpg] from source [http://192.168.15.14:6246/Cache/717951010605_199x300F.jpg|width=114|height=176]

Any ideas by anyone would be appreciated. When it happens, it really seems to be locking up MLS to the point where I have noticed forced restarts via watchdog.
Thanks!

Dave Bruner
:shock:

User avatar
jjjukebox
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1024
Joined: Sat May 22, 2004 9:54 pm
Location: Toronto
Contact:

Re: Help finding source of error

Postby jjjukebox » Sat Apr 03, 2010 12:53 pm

You might want to try:
http://192.168.15.14:6246/getImage?Cach ... height=176

I find I need to use the "getimage?" when using the |width= and |height in jpgloader.

Just a thought.

Later
J.J. Jukebox
Member

User avatar
DaveB
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 3143
Joined: Sun May 30, 2004 10:57 pm
Location: Mays Landing, NJ
Contact:

Re: Help finding source of error

Postby DaveB » Sat Apr 03, 2010 1:31 pm

I found it. It is one of the startup calls in the Gallery screen set for the now playing DVD image.
Thanks!

Dave Bruner
:shock:


Return to “MLServer Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest