MLMusicLobby crashes MLServer in Windows 7

Report any bugs you may notice in either MusicLobby or MusicLobby Pocket PC
Clever1
Senior Member
Senior Member
Posts: 220
Joined: Mon Jan 14, 2008 10:31 am
Location: Huntsville, AL.
Contact:

MLMusicLobby crashes MLServer in Windows 7

Postby Clever1 » Fri Nov 13, 2009 4:43 am

I recently upgraded my MLServer to Windows 7 and now MLServer crashes while trying to initialize MLMusicLobby plugin.

I didn't see a MLMusicLobby log. Here are the last few lines of the MLServer log.

11/13/2009 3:33:56 AM Server PlugIn MLMath
11/13/2009 3:33:56 AM Initialize Server Loading Plugin MLMath
11/13/2009 3:33:56 AM Server PlugIn MLMusicLobby
11/13/2009 3:33:56 AM Initialize Server Loading Plugin MLMusicLobby

Not sure what else I can provide to figure out this issue. I will have to uninstall MusicLobby so I can get my MLServer back up.

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Re: MLMusicLobby crashes MLServer in Windows 7

Postby DavidL » Fri Nov 13, 2009 7:33 am

Might be a sound card driver...did you upgrade your sound card driver to win7 compatibilitity?

Clever1
Senior Member
Senior Member
Posts: 220
Joined: Mon Jan 14, 2008 10:31 am
Location: Huntsville, AL.
Contact:

Re: MLMusicLobby crashes MLServer in Windows 7

Postby Clever1 » Sun Nov 15, 2009 9:23 am

David,

You were of course correct it appears that I only updated the audio drivers for the motherboard and not the additional ASUS PCIe sound card I have installed in my HTPC. After I updated the driver to the new Windows 7 version it correct the issue. Thank you

Rich


Return to “MusicLobby Public Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests