Will These work?

Found a great input or display device you'd like to share with the forum...post it here.
SparkyD
Senior Member
Senior Member
Posts: 182
Joined: Thu Jul 28, 2005 3:12 pm
Contact:

Will These work?

Postby SparkyD » Mon Sep 21, 2009 5:22 pm

I came across these:

http://www.archos.com/products/imt/arch ... us&lang=en

These are selling for only $300, for a 7" wireless tablet. Could these be used to run Mainlobby?

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Re: Will These work?

Postby mcascio » Mon Sep 21, 2009 5:28 pm

NO - MainLobby will not run on those. I have an Archos 5 if anyone wants to buy a barely used one. :)

For portability, consider the Viliv S5:
http://www.dynamism.com/#Product=viliv

I also have a barely used one of these. These do work great with MainLobby and have a superfast on-time (5 seconds), great battery life (I think it's 200 hours standby), and super sharp display. I just have no use for it at the moment.
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

donburkard
Expert
Expert
Posts: 595
Joined: Sun Apr 13, 2008 7:06 pm
Location: Downingtown, PA
Contact:

Re: Will These work?

Postby donburkard » Sat Sep 26, 2009 9:55 pm

Mario, I know you told me they wouldnt work before as well but why? Cant you just erase linux and install the same type of windows that comes on q1's? Those things are sweet. They look great and they are pretty cheep.
Hooked on HighDef

ricks
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1127
Joined: Wed Oct 27, 2004 7:01 pm
Location: Latham, Massachusetts
Contact:

Re: Will These work?

Postby ricks » Sat Sep 26, 2009 10:14 pm

That cpu would never come close to having enough power to run ML. Too bad, nice looking device... and with a docking station even!!!

donburkard
Expert
Expert
Posts: 595
Joined: Sun Apr 13, 2008 7:06 pm
Location: Downingtown, PA
Contact:

Re: Will These work?

Postby donburkard » Sat Sep 26, 2009 10:20 pm

That sucks. Can you swap out the cpu?
Hooked on HighDef

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Re: Will These work?

Postby mcascio » Mon Sep 28, 2009 9:27 am

donburkard wrote:That sucks. Can you swap out the cpu?


No.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com


Return to “Touch Screens, Tablet PCs, Pocket PCs, Smart Displays & other Display Devices”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest