Problems creating Automation rules

Report any bugs here that you may have found in MainLobby
bjdraw
Senior Member
Senior Member
Posts: 246
Joined: Thu May 24, 2007 4:55 pm
Contact:

Problems creating Automation rules

Postby bjdraw » Sun Jun 03, 2007 1:27 pm

I am using ML 3.0.282 and sometimes, like right now when I try to create automation rules, I can't get passed the first step.

I hit "whenever" and then enter in my information, but when I go to enter the second condition, it acts like I hit edit instead of "And" or "Then".

If I hit enough buttons and reload the automation rules I can get it to let me add the rest of my statements.

I can allow you to RDP to my MLServer if will help you troubleshoot.

Also I have ALL the windows updates to date on my Windows XP SP2 box.

Thanks
Ben Drawbaugh
How good can it be, if it isn't HD?

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Postby CinemarDave » Mon Jun 04, 2007 12:03 pm

PM me with a date and time for the RDP session. I need to see it happening on your PC. -- Dave


Return to “MainLobby Public Bug Report”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest