Making "getvariable" work in a script

In this forum you can share tips and tricks on how to use Cinemar products with some program or a task that you want it to do. So no one has to reinvent the wheel if you already did! (No questions in this forum only solutions, questions will be deleted without hesitation.)

Nubie Geek
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed May 31, 2006 8:46 pm
Contact:

Making "getvariable" work in a script

Postby Nubie Geek » Tue Sep 05, 2006 8:46 pm

Has anyone used the "getvariable" call successfuly in a script? Everytime I included this call in my code like..

mlserver.setvariable "counter_zone", 1
key_seq = mlserver.getvariable "dsc_armed"

I get a regsvr32 error.

Yet when I comment the second line out, the wsc file registers fine. What am I doing wrong???? :?:

cschmitt
New Member
New Member
Posts: 25
Joined: Tue Oct 04, 2005 9:11 am
Contact:

Re: Making "getvariable" work in a script

Postby cschmitt » Wed Mar 21, 2007 8:41 am

[quote="Nubie Geek"]Has anyone used the "getvariable" call successfuly in a script? Everytime I included this call in my code like..

mlserver.setvariable "counter_zone", 1
key_seq = mlserver.getvariable "dsc_armed"

try

key_seq = mlserver.getvariable("dsc_armed")

in vb6 syntax if a function returns a value then the arguments must be in parenthises. Stupid freaking syntax rule....


Return to “Tips, Tricks and Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest