Create a Password Protected Scene

In this forum you can share tips and tricks on how to use Cinemar products with some program or a task that you want it to do. So no one has to reinvent the wheel if you already did! (No questions in this forum only solutions, questions will be deleted without hesitation.)

THARTIGH
Expert
Expert
Posts: 878
Joined: Fri Apr 30, 2004 12:30 pm
Location: MI
Contact:

Postby THARTIGH » Fri Apr 07, 2006 12:13 pm

Macros usually won't work in a conditional. You can string multiple conditionals in a macro, or call a command map from the conditional to run the macro.

Sounds a little confusing (I know) but it will work!


Todd
Last edited by THARTIGH on Fri Apr 07, 2006 12:44 pm, edited 3 times in total.

User avatar
rondepping
Expert
Expert
Posts: 638
Joined: Sat Jan 08, 2005 9:18 pm
Location: Grand Blanc, Mi
Contact:

Postby rondepping » Fri Apr 07, 2006 12:26 pm

BSR,

I have had problems running a macro from MLConditional, so what I do is put the commands in a command map and then in the conditional use RunCmdMap plugin.

Example.

MLServeCmd.MLConditional|IsEqual##{{MultiDiscChangerNumber}}##1##RunCmdMap|MultiDVD.Off23##RunCmdMap|MultiDVD.On1

MultiDVD.Off23 and MultiDVD.On1 are command maps.

-Ron

User avatar
BraveSirRobbin
Senior Member
Senior Member
Posts: 244
Joined: Tue May 04, 2004 1:47 am
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby BraveSirRobbin » Fri Apr 07, 2006 1:35 pm

Thanks for the responses. I will have to check out those options when I have some more time. For the time being I'm going with these scenes I made (links below).

http://www.talaverde.net/Main%20Lobby/ML_Keypad.jpg

http://www.talaverde.net/Main%20Lobby/M ... _Wrong.jpg

I would like to thank all of you for your help!

Regards,

BSR
-----------------------------
**** Do You Cocoon? ****

User avatar
mabrett00
Senior Member
Senior Member
Posts: 195
Joined: Wed Apr 20, 2005 6:16 am
Location: New City, NY
Contact:

Postby mabrett00 » Wed Aug 15, 2007 8:02 am

Hi,

Can someone please help me out and post their security or password Screens. I am working on a security interface and need some help on getting the password entry thing to work..

thanks

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Wed Aug 15, 2007 8:48 am

There is a sample scene posted on the first page of this thread. Did you see it?
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

User avatar
mabrett00
Senior Member
Senior Member
Posts: 195
Joined: Wed Apr 20, 2005 6:16 am
Location: New City, NY
Contact:

Postby mabrett00 » Wed Aug 15, 2007 9:00 am

nothing attached...

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Wed Aug 15, 2007 9:02 am

Are you unable to see the attachment on this first post:
http://www.cinemaronlineforums.com/foru ... c&&start=0
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com


Return to “Tips, Tricks and Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest