Forum Login

This area is to offer suggestions and to provide feedback on Cinemar Forum and its software. This area is not to be used to discuss forum rules or to complain about forum actions in regards to post or users. Posts will be removed that do not follow this.
ebr
Intermediate
Intermediate
Posts: 339
Joined: Mon Dec 04, 2006 3:27 pm
Contact:

Forum Login

Postby ebr » Fri Feb 22, 2008 10:10 am

Everytime I come to the forum, I have to log in - even though I check the "Log me in Automatically" box. Is this feature disabled for some reason? Minor gripe, but its a pain to have to keep logging in...

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Fri Feb 22, 2008 1:34 pm

ebr, are you first going to Cinemar's website and then linking to the forum?

I seem to remember that that was a problem.

If you link in your Favorites directly to the forum, then the auto login should work. I can't remember the details on why one works and the other doesn't, but there was some discussion around that a year or so ago.

ebr
Intermediate
Intermediate
Posts: 339
Joined: Mon Dec 04, 2006 3:27 pm
Contact:

Postby ebr » Fri Feb 22, 2008 4:34 pm

No. I have a link setup for it on my button bar. However, I just examined it and I obviously copied it from your forum link. The reason it doesn't work is its a different address. The link from your webpage (and what I had in my link) is "forum.cinemaronlineforums.com" but the address bar when in the forums is "www.cinemaronlineforums.com".

I have changed my link and we will see if that works. You should update your webpages as well.

Thanks.

User avatar
AccessHA
Expert
Expert
Posts: 644
Joined: Sun Feb 13, 2005 8:44 pm
Location: MI
Contact:

Postby AccessHA » Sun May 11, 2008 8:54 pm

I have the same issue.
Hell-bent on automating everything! I’m too lazy to do anything else.

www.accessHA.com
Access Home Automation
The ultimate Insteon resource on the web.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Postby CinemarDave » Sun May 11, 2008 10:26 pm

make sure your link is www.cinemaronlineforums.com/forum

This is the link that the cookie recognizes and the only link that will automatically log you in.


Return to “Forum Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest