Hide overlay not working as expected

Topics related to the new MainLobby Web Designer software for Android and iOS devices.
kgingerich
Intermediate
Intermediate
Posts: 312
Joined: Sun Jan 21, 2007 9:11 am
Contact:

Hide overlay not working as expected

Postby kgingerich » Wed Jan 13, 2016 5:40 pm

On the kiosk sample Pandora.html page when I click "stations" the overlay pops up and when I select a station I want the overlay to hide. Currently you have to click stations again to get it to hide.

I thought maybe I could put Hide|Pandora-Stations-Overlay in the "Client" field but that doesn't seem to make any difference.

How do I do this? No comments on my pandora stations please :)

Capture.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Hide overlay not working as expected

Postby CinemarDave » Wed Jan 13, 2016 7:44 pm

There's a bit of a race condition going on. Move the Hide into the server command

Code: Select all

Macro|PandoraRadio|PlayStation~<p1>~{{pandora_activeradio_{{clientname}}}}!WebCmd|{{clientname}}~Hide|Pandora-Stations-Overlay

kgingerich
Intermediate
Intermediate
Posts: 312
Joined: Sun Jan 21, 2007 9:11 am
Contact:

Re: Hide overlay not working as expected

Postby kgingerich » Wed Jan 13, 2016 9:47 pm

Yup that works thanks.


Return to “MainLobby Web Designer (V5)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests