Release Candidate #1

Topics related to the new MainLobby Web Designer software for Android and iOS devices.
User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10549
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby CinemarDave » Thu Jan 31, 2013 4:35 pm

No each slider has it's own unique object id.

The new slider objects will be generic in nature. You can make them any width or height and layer them on top of other elements to achieve the look you need for your designs.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

shakey
Intermediate
Intermediate
Posts: 285
Joined: Sat Jun 28, 2008 9:55 pm
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby shakey » Thu Jan 31, 2013 4:51 pm

Dave,

Am I missing it or did the button press and hold repeat not make it in this release?

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10549
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby CinemarDave » Thu Jan 31, 2013 5:04 pm

Chad - no it slipped through the cracks. It will be there in the next update.

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 11:43 am

I am trying to use the video player and can't get it working. I have a timelapse video being stored/updated every hour on a hard drive. If I enter the path to the video file: http://192.168.1.7:6246/C:\Users\Stan\Pictures\SebecTec2\Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

and save it, the url box reverts back to : images/Empty.png

I'm sure it's me but am at a loss.
Stan

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10549
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby CinemarDave » Sat Feb 02, 2013 12:00 pm

It cannot have a hard coded path to a drive letter

http://192.168.1.7:6246/C:\Users\Stan\Pictures\SebecTec2\Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

The video must be in a relative path on the server. Create a folder or virtual folder like MLServer\Videos. Put the .mp4 file there and then make the url

http://192.168.1.7:6246/videos/Intraday ... 8_Cam0.mp4

That should work

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 12:40 pm

Not sure what I'm doing wrong. Your reply made sense. Created a folder "Videos" in MLServer. I placed the video in:

C:\Program Files (x86)\Cinemar\MLServer\Videos\SebecTec2\Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

Then enter the url: http://192.168.1.7:6246/Videos/SebecTec ... 8_Cam0.mp4

Same result as before. Tried restarting MLServer and the designer.

greyt
Intermediate
Intermediate
Posts: 448
Joined: Mon Jul 04, 2005 7:26 am
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby greyt » Sat Feb 02, 2013 1:02 pm

use mlserver\html\videos not mlserver\videos

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 1:21 pm

That didn't work either.

greyt
Intermediate
Intermediate
Posts: 448
Joined: Mon Jul 04, 2005 7:26 am
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby greyt » Sat Feb 02, 2013 1:29 pm

sbuckler wrote:That didn't work either.


can you confirm the full path and the full URL you are using

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 1:41 pm

Path:
C:\Program Files (x86)\Cinemar\MLServer\Videos\SebecTec2\Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

url:http:
//192.168.1.7:6246/Videos/SebecTec2/Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

greyt
Intermediate
Intermediate
Posts: 448
Joined: Mon Jul 04, 2005 7:26 am
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby greyt » Sat Feb 02, 2013 1:58 pm

sbuckler wrote:Path:
C:\Program Files (x86)\Cinemar\MLServer\Videos\SebecTec2\Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

url:http:
//192.168.1.7:6246/Videos/SebecTec2/Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4


use

C:\Program Files (x86)\Cinemar\MLServer\html\Videos\SebecTec2\Intraday_Video_512x288_Cam0.mp4

http://192.168.1.7:6246/Videos/SebecTec ... 8_Cam0.mp4

or more likely

http://192.168.1.7/Videos/SebecTec2/Int ... 8_Cam0.mp4 if you have your user web services port (in options) set to port 80 on Mlserver

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 2:11 pm

I've done that. My webserver port is 8082 which I have tried. I copied an external link to a movie trailer and tried that as well. Once I save the url it reverts to images/Empty.png. Scratching my head here. Do you have the player working? And thanks for your help.
Stan

greyt
Intermediate
Intermediate
Posts: 448
Joined: Mon Jul 04, 2005 7:26 am
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby greyt » Sat Feb 02, 2013 2:18 pm

Can you access the link from another browser?

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 2:22 pm

Yes, should have mentioned that I could using:

http://192.168.1.7:8082/Videos/SebecTec ... 8_Cam0.mp4

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 349
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact:

Re: Release Candidate #1

Postby sbuckler » Sat Feb 02, 2013 3:25 pm

I made a test scene with only the player in it. Edited the html for that page with the url for my video by inserting it in "src=" and the video plays. It looks like it is a problem with the player object properties not saving. Anyway, good to know the video works.

Stan


Return to “MainLobby Web Designer (V5)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest