JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Topics for the MainLobby 4 client
RZajcew
Intermediate
Intermediate
Posts: 257
Joined: Mon Jul 21, 2008 6:31 pm
Contact:

JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Postby RZajcew » Sat Aug 09, 2014 11:57 am

It looks to me as if the "Ignore Off, 0, or False" checkbox is not working correctly for the Button States Panel for JPGloader buttons.

For my use case, I have a JPGloader button which has "Ignore Off, 0, or False" checked, and it is supposed to set the Alpha Level to 0 when the Local OFF STATE Value is "None". However, it appears to set the Alpha Level to 0 if the value is either "Off" or "None".

The scene has a TextSizable button with the same Button States right next to the JPGloader button, and the TextSizable button is working as expected.

- Roman

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Re: JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Postby mcascio » Tue Aug 12, 2014 2:14 pm

Looks like you've found something. I'm looking into it now.
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Re: JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Postby mcascio » Tue Aug 12, 2014 3:30 pm

We've updated the JPG image code to support the Ignore attribute.

Please download the latest version of MainLobby 4.0.47 to resolve the issue.

Thanks for pointing this out.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

RZajcew
Intermediate
Intermediate
Posts: 257
Joined: Mon Jul 21, 2008 6:31 pm
Contact:

Re: JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Postby RZajcew » Thu Jan 15, 2015 3:04 pm

I seem to have uncovered another case with JPGloader not paying attention to the "Ignore Off, 0, or False" checkbox.

What happened here is that I purchased the Climate family (for Venstar thermostats). And the MLServer variable {{Climate_x_HVACMode}} has "Off" as one of its states. The RCS thermostats (programmed with MLComDevice) had used "O" for the off state, and my scenes worked. The revised scenes (which use {{Climate_x_HVACMode}}) are being set into the button Off state even if the variable is set to "Cool" and "Ignore Off, 0, or False" is checked.

One *very* strange thing. The MainLobby behavior is actually correct on my main server -- that is, MainLobby pays attention to "Ignore Off, 0, or False" when MainLobby runs on the server. That's the first time I have seen MainLobby behave differently on the server. And I am (of course) using the same version of MainLobby on my clients and the server.

So what's new here? Perhaps it's because the JPGloader is loading a swf file rather than another file type? [I don't remember how I tickled the issue way back when].

- Roman

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Postby CinemarDave » Thu Jan 15, 2015 7:32 pm

Is the client running MainLobby .47?

RZajcew
Intermediate
Intermediate
Posts: 257
Joined: Mon Jul 21, 2008 6:31 pm
Contact:

Re: JPGloader buttons and "Ignore Off, 0, or False"

Postby RZajcew » Thu Jan 15, 2015 8:20 pm

CinemarDave wrote:Is the client running MainLobby .47?


According to the Installation Assistant, all clients are running 4.0.47.0 (as is the server).

- Roman


Return to “MainLobby 4 Client”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest