Installation Assistant Error

Topics related to MLServer 4
sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Installation Assistant Error

Postby sonypoolplr » Sun Jul 24, 2016 11:17 am

I tried to download from the assistant and I received the following error: Error at UpdateXML at line #154 - Root element is missing. Can I get some help with this?

Thanks

philadam
Member
Member
Posts: 51
Joined: Wed Nov 23, 2011 3:20 am
Contact:

Re: Installation Assistant Error

Postby philadam » Sun Jul 24, 2016 5:57 pm

You could have a corrupted MLInstaller_V4.XML file. I think this happen to me once before and I fixed it by uninstalling the MLinstaller and re-installing. You should have a copy of the Installer in the "C:\Program Files (x86)\Cinemar\MLServer\Downloads" folder. "C:\Program Files\Cinemar\MLServer\Downloads", if you are not 64 bit.

sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Re: Installation Assistant Error

Postby sonypoolplr » Sun Jul 24, 2016 6:43 pm

Thanks I did what you suggested and it worked once but then when I restarted the assistant I got the same error.

philadam
Member
Member
Posts: 51
Joined: Wed Nov 23, 2011 3:20 am
Contact:

Re: Installation Assistant Error

Postby philadam » Mon Jul 25, 2016 12:02 am

Have you looked at the MLInstaller_V4.xml file in a text editor to see if it is okay? It is located in the "C:\Program Files (x86)\Cinemar\MLServer" folder.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Installation Assistant Error

Postby CinemarDave » Mon Aug 01, 2016 11:41 am

Root element is missing usually means that the xml file never got downloaded from the server or what got downloaded is corrupt. Quit the installer and flush the Internet Explorer cache then try again. That typically fixes the issue if the file was corrupt.


Return to “MLServer 4”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest