Pages Still not Updating

Discussions about Mainlobby running on Apple mobile devices.
sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Pages Still not Updating

Postby sonypoolplr » Sun Oct 03, 2010 7:16 am

I am still having problems with the Climate and the Security screens updating their variables. All of the other screens show the changes to the variables, but these two sceens don't. I am using the same type of variables for both, the mlhsplugin variables. I don't understand why some update, and others don't.

Thanks.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby CinemarDave » Sun Oct 03, 2010 10:41 pm

Zip up your two html files and email them to me.

sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby sonypoolplr » Wed Oct 06, 2010 2:05 pm

I changed the "[" and "^" homeseer codes to z codes and I am still having problems with the pages updating.

Thanks.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby CinemarDave » Wed Oct 06, 2010 2:31 pm

Now send me your updated pages.

sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby sonypoolplr » Wed Oct 06, 2010 6:42 pm

Thank you Dave. The data appears to be updating OK now.

User avatar
Krumpy
Developer
Developer
Posts: 1228
Joined: Thu Sep 04, 2003 10:17 pm
Location: Minneapolis, Mn
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby Krumpy » Thu Oct 07, 2010 5:54 pm

Why are you still using x10 codes and not the full device name from Homeseer?

rileydog
Expert
Expert
Posts: 667
Joined: Wed Jun 02, 2004 12:25 am
Location: Kalamazoo, Michigan
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby rileydog » Fri Oct 08, 2010 10:16 am

Krumpy,

I used the full device names but couldn't get it to work using them. The reason is either the names were too long or the spaces in the names caused problems. My full device name from homeseer is really really long. All I know is that I had to have a server rule based on the X10/full device name changes to update a more simple ML variable without spaces and "short" and it then worked. I didn't get into trying to figure out which of these 2 issues was the ultimate problem but it was the only way I got mine to work...

sonypoolplr
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1490
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact:

Re: Pages Still not Updating

Postby sonypoolplr » Fri Oct 08, 2010 1:07 pm

Krumpy wrote:Why are you still using x10 codes and not the full device name from Homeseer?


If you are referring to the name variable that gets created in MLServer by the plugin, I have noticed that they have stopped updating. If you are referring to something else, please let me know what it is.

Thanks.


Return to “MainLobby on iPhone, iPod Touch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest