Struggling with C-200 Telnet config???

A Plugin to control Network Media Tank media players
User avatar
dave.neill
Member
Member
Posts: 52
Joined: Tue Nov 10, 2009 5:53 am
Contact:

Struggling with C-200 Telnet config???

Postby dave.neill » Sat Nov 21, 2009 2:34 am

Hi Guys,
I am a newbie and need some help with config on my new C-200 and NMT plugin integration, like others I purchased the C-200 to use with the NMT plugin and DVDlobby and have managed to be able to see the NMT in the plugin but if I write commands and execute them the log shows :

- Connect Telnet timeout error - failed to connect to device in alloted time.
- Send Error - Failed to send command [NMT1] has disconnected.

I have read alot on trying to get telnet working and have not managed to have any luck in getting any further as I think my lack of knowledge is against me.

Is there a good guide or advise that is a sure thing for the C-200 as I am learning quickly with this stuff but are ultimately still behind a lot of users in here.

Any help would be great ???

User avatar
dave.neill
Member
Member
Posts: 52
Joined: Tue Nov 10, 2009 5:53 am
Contact:

Re: Struggling with C-200 Telnet config???

Postby dave.neill » Tue May 04, 2010 6:59 pm

Hi

Can anyone please respond to any success with getting any control with the Popcorn Hour C-200 and the MLNMT plugin as I have sent countless emails to Dave from Cinemar who was communicating with me then nothing !!!

I just need to know if any support is going to be provided on the matter as I am trying to decide on weather to keep the C-200 if I can not use it with plug-in!!!!

Cheers
Dave

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Re: Struggling with C-200 Telnet config???

Postby DavidL » Tue May 04, 2010 7:17 pm

Buy a Sage HDExtender and the MLSageTV plugin. Fully supported.


Return to “MLNMT”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest