Run-Time Error 76 Path not found

Discussions for the iTunes Music Interface
madmax
Member
Member
Posts: 75
Joined: Thu Jul 01, 2004 11:40 am
Contact:

Run-Time Error 76 Path not found

Postby madmax » Sat Dec 13, 2008 3:29 pm

When trying to add new devices in the MLItunes MLServer plugin I receive and invalid path error. Any ideas?

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Sun Dec 14, 2008 12:45 pm

Have you tried reinstalling?

Is this your first time with the plugin?

Please post the full error.
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

madmax
Member
Member
Posts: 75
Joined: Thu Jul 01, 2004 11:40 am
Contact:

Postby madmax » Sun Dec 14, 2008 12:58 pm

Yes, this is a new install. That is all the Error says. Run-Time Error 76 and it closes out. If I try to add a device again, the following message occurs and the settings box does not come up again until I restart ml server:


12/14/2008 12:55:03 PM Error MLServer function cmdSettings_Click attempting to call SETTINGS function in plugin MLITunes Error# -2147418105 - Automation error
The callee (server [not server application]) is not available and disappeared; all connections are invalid. The call may have executed. raised by MLServer function cmdSettings_Click attempting to call SETTINGS functi

madmax
Member
Member
Posts: 75
Joined: Thu Jul 01, 2004 11:40 am
Contact:

Postby madmax » Sun Dec 14, 2008 12:59 pm

Also, I'm running Vista 64. My MLServer is installed in:

C:\Program Files (x86)\MLServer 3\

is anything hardcoded in this plugin? I suppose the path not found would then make sense.


Return to “iTunes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest