Geovision 8.200

Discuss Cinemar's GeoVision driver and anything hardware related.
User avatar
rhodesep
Member
Member
Posts: 55
Joined: Fri Jun 25, 2004 9:26 am
Contact:

Geovision 8.200

Postby rhodesep » Tue Dec 16, 2008 11:18 am

I am using Geovision 8.1.20. If I change to V8.2 will the current ML plugin support this version? Or is there a special version?

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Tue Dec 16, 2008 11:36 am

rhodesep,

I'd probably recommend staying with what you have unless you think you need to go to 8.2. I noticed we are unable to get the higher quality with the 8.2 version in MainLobby.

We have objects in the Library that now support the last 3 versions though.

I'm now wondering if we could use the older activeX in MainLobby for higher quality when needed. I'd have to test.
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

User avatar
rhodesep
Member
Member
Posts: 55
Joined: Fri Jun 25, 2004 9:26 am
Contact:

Postby rhodesep » Tue Dec 16, 2008 3:09 pm

Thanks for the advice. I am very happy with 8.1.20. :D

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Tue Dec 16, 2008 4:19 pm

We're doing more testing...but I think we may have figured out the problem to not reliably displaying the higher resolution images with Ver 8.2. We'll keep you posted.
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Tue Dec 16, 2008 5:42 pm

New version of GeoVision plugin uploaded that solves some 640x480 display issues within MainLobby for Version 8.2.

Just install the UI portion
Mario Cascio

Cinemar, Inc.

http://www.cinemaronline.com


Return to “GeoVision”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest