help with commands

Discussions around plugins that interact with Software DVD Players
donburkard
Expert
Expert
Posts: 595
Joined: Sun Apr 13, 2008 7:06 pm
Location: Downingtown, PA
Contact:

Re: help with commands

Postby donburkard » Fri Dec 17, 2010 5:53 pm

With the new command i get in the dvdlobby log...

12/17/2010 5:42:38 PM ProcessCommand - Cmd=[SetActiveThumb] Param=[7] Client=[myClient2] Index=[0]
12/17/2010 5:42:38 PM ProcessCommand - Cmd=[GetMovie] Param=[51943~1] Client=[myClient2] Index=[0]
12/17/2010 5:42:38 PM SetMovieVars - 51943/1 from myClient2
12/17/2010 5:42:39 PM SetMovieDiscVars - 51943/1 from myClient2
12/17/2010 5:42:39 PM ProcessCommand - Cmd=[InitDetails] Param=[200~300] Client=[myClient2] Index=[0]
12/17/2010 5:42:39 PM ProcessCommand - Cmd=[InitSimilar] Param=[18~200~300~130~195] Client=[myClient2] Index=[0]
12/17/2010 5:42:41 PM ProcessCommand - Cmd=[PlayMovie] Param=[51943~1] Client=[myClient2] Index=[0]
12/17/2010 5:42:41 PM PlayMovie - 51943 from myClient2
12/17/2010 5:42:41 PM SetMovieVars - 51943/1 from myClient2
12/17/2010 5:42:42 PM SetMovieDiscVars - 51943/1 from myClient2
12/17/2010 5:42:42 PM ServerCommand - Macro|SetVariable|media_{{clientname}}_transport_source~MLArcSoftTMT!MLDVDLobby|MakeSource~{{media_{{clientname}}_transport_source}}!AV.AS{{media_{{clientname}}_activeplayer}}|PlayFile~Z:\COMEDY\WAYNES_WORLD.iso
12/17/2010 5:42:42 PM ProcessCommand - Cmd=[MakeSource] Param=[MLArcSoftTMT] Client=[myClient2] Index=[0]


in the mlserver events i get...


12/17/2010 5:42:39 PM Subst In myClient2 dvdcurrentselection_displaytext_{{clientname}}~{{dvdcurrentselection_overview_{{clientname}}}}
12/17/2010 5:42:39 PM Subst Out myClient2 dvdcurrentselection_displaytext_myClient2~
12/17/2010 5:42:41 PM Processing (1) myClient2 MLDVDLobby|PlayMovie~{{Movies_Selection_dvdNumber_{{clientname}}}}~{{Movies_Selection_DiscNumber_{{clientname}}}}
12/17/2010 5:42:41 PM Subst In myClient2 PlayMovie~{{Movies_Selection_dvdNumber_{{clientname}}}}~{{Movies_Selection_DiscNumber_{{clientname}}}}
12/17/2010 5:42:41 PM Subst Out myClient2 PlayMovie~51943~1
12/17/2010 5:42:42 PM Processing (2) myClient2 Macro|SetVariable|media_{{clientname}}_transport_source~MLArcSoftTMT!MLDVDLobby|MakeSource~{{media_{{clientname}}_transport_source}}!AV.AS{{media_{{clientname}}_activeplayer}}|PlayFile~Z:\COMEDY\WAYNES_WORLD.iso
12/17/2010 5:42:42 PM Processing (3) myClient2 SetVariable|media_{{clientname}}_transport_source~MLArcSoftTMT
12/17/2010 5:42:42 PM Subst In myClient2 media_{{clientname}}_transport_source~MLArcSoftTMT
12/17/2010 5:42:42 PM Subst Out myClient2 media_myClient2_transport_source~MLArcSoftTMT
12/17/2010 5:42:42 PM Processing (3) myClient2 MLDVDLobby|MakeSource~{{media_{{clientname}}_transport_source}}
12/17/2010 5:42:42 PM Subst In myClient2 MakeSource~{{media_{{clientname}}_transport_source}}
12/17/2010 5:42:42 PM Subst Out myClient2 MakeSource~MLArcSoftTMT
12/17/2010 5:42:43 PM Processing (3) myClient2 AV.AS{{media_{{clientname}}_activeplayer}}|PlayFile~Z:\COMEDY\WAYNES_WORLD.iso
12/17/2010 5:42:43 PM Subst In myClient2 AS{{MEDIA_{{CLIENTNAME}}_ACTIVEPLAYER}}
12/17/2010 5:42:43 PM Subst Out myClient2 AS3


Still nothing happens. It doesnt even mount the image in deamon tools. Is there any reason why it has as3 in the last line of the server log? in the mlarcsoft plugin, the location im trying to play the movie (1750-LAPTOP) is as4 under alias? (and yes it does say connected)
Hooked on HighDef

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: help with commands

Postby CinemarDave » Sat Dec 18, 2010 12:59 pm

The only way this is going to be resolved is for me to remote in and see what is going on and fix it. Send me your LogMeIn credentials and I'll remote in and have a look.


Return to “Software DVD Players”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest