RESOLVED after reboot - MLCalendar type mismatch errors

Thread to discuss the MLOutlook family of applications: MLCalendar / MLEmail / MLPhoneBook
AndreMan
New Member
New Member
Posts: 38
Joined: Tue Jan 24, 2006 11:51 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

RESOLVED after reboot - MLCalendar type mismatch errors

Postby AndreMan » Sun Jan 18, 2009 10:08 am

Hi, I get the the following errors in MLServer at startup. I have another post related to MLCalendar as I can't see any output via calendar.mls scene but don't know if it's related to this.

Error 13(Type mismatch)@Line 920 in procedure DoCammand of plugin

I get 16 of the same errors with either line 920 or 730.

Thanks,

Andre
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by AndreMan on Mon Jan 19, 2009 4:23 pm, edited 1 time in total.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Postby CinemarDave » Sun Jan 18, 2009 11:55 am

Update your PC to Microsoft XML 6 Service Pack 1. You can find it here. See if that makes your error messages go away.

AndreMan
New Member
New Member
Posts: 38
Joined: Tue Jan 24, 2006 11:51 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

Postby AndreMan » Sun Jan 18, 2009 1:53 pm

Hi, Sorry, I'm running Vista 32 with all updates. Looks current?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Postby CinemarDave » Sun Jan 18, 2009 2:01 pm

The two error lines in refereice are for the commands GET_NEXT_DATE_INFO and GET_PREVIOUS_DATE_INFO. The parameter being passed to those commands is either blank or not a number. Can you see in the log what is being sent?

AndreMan
New Member
New Member
Posts: 38
Joined: Tue Jan 24, 2006 11:51 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

Postby AndreMan » Sun Jan 18, 2009 2:30 pm

Well, maybe all you had to do was show up. I restarted my PC and tried again and this time, no errors on startup.

I've attached the Logs but they look fine.

Still don't get anything in ML though. Since we're talking about MLCalendar, can you please look at my post re. the blank calendar.mls scene as I can't see anything there.

http://www.cinemaronlineforums.com/foru ... highlight=

Thanks,

Andre
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Return to “MLOutlook”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest