MLMAudio Installation Issues

Forum to discuss the MLMAudio series of plugins. MLMaudio supports many M-Audio brand sound cards. Allows for matrix switching of audio inputs to the sound card outputs.
payment
New Member
New Member
Posts: 29
Joined: Wed Nov 21, 2007 3:53 pm
Contact:

MLMAudio Installation Issues

Postby payment » Tue Oct 20, 2009 1:20 pm

I'm trying to install MLMAudio plugin for the first time and getting the following error:

RegSvr32 failed with exit code 0x3

I've rebooted, and tried again with same result.

I'm using the Delta1010LT with latest drivers on Windows XP SP3 OS.

Are there further updates I need to try?

payment
New Member
New Member
Posts: 29
Joined: Wed Nov 21, 2007 3:53 pm
Contact:

Re: MLMAudio Installation Issues

Postby payment » Thu Oct 22, 2009 2:03 pm

I rolled back the M-Audio 1010LT driver to version 5.10.00.0048 to fix this issue.

I was unsuccessful with the latest version 5.10.00.5069 as of 10/21/2009.

dermeister
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Sun Nov 12, 2006 7:06 pm
Contact:

Re: MLMAudio Installation Issues

Postby dermeister » Fri Jun 04, 2010 5:29 pm

I am having the same issues running Server 2008 R2 x64 and M-Audio Delta driver version 5.10.0.5074 (the latest one). Unfortunately I cannot roll back to 5.10.00.0048, since this version is not compatible with Server 2008 R2 or Windows 7. I have tried manually registering the dll and get the error that "The module MLMAudioDelta.dll failed to load". The issue may be related to that these drivers do not install the DELTAPNL.DLL file in the system32 directory, however, install deltaIICoIn64.dll and deltaIIasio64.dll instead. Can someone please help?


Return to “MLMAudio”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest