MLIPod Update

Forum to discuss iPod related plugins such as the Sonance iPort.
rileydog
Expert
Expert
Posts: 667
Joined: Wed Jun 02, 2004 12:25 am
Location: Kalamazoo, Michigan
Contact:

Re: MLIPod Update

Postby rileydog » Mon Oct 26, 2009 8:51 pm

I am running iPod overnight with DirecTV off - in the morning I will post the results - if it doesn't crash I am sure it is DirecTV/iPod that are not playing well together....

rileydog
Expert
Expert
Posts: 667
Joined: Wed Jun 02, 2004 12:25 am
Location: Kalamazoo, Michigan
Contact:

Re: MLIPod Update

Postby rileydog » Mon Oct 26, 2009 9:59 pm

I turned off DirecTV and every other plugin I could and it still crashes consistently after a few songs - it crashed 3+ times with DirecTV off so I suppose that isn't it.

Rats - let me know if you have a chance to check it out - it doesn't take long to get it to crash so it should be much of a wait.

Thanks,

rileydog
Expert
Expert
Posts: 667
Joined: Wed Jun 02, 2004 12:25 am
Location: Kalamazoo, Michigan
Contact:

Re: MLIPod Update

Postby rileydog » Fri Nov 20, 2009 9:34 pm

Any chance you can look at this? I know it is the iPod plugin - I can play at most 2-3 songs and then MLServer crashes every time - it won't take long for you to recreate - I got it all setup to go.

Thanks

rileydog
Expert
Expert
Posts: 667
Joined: Wed Jun 02, 2004 12:25 am
Location: Kalamazoo, Michigan
Contact:

Re: MLIPod Update

Postby rileydog » Fri Dec 04, 2009 6:52 pm

I spent the last 2 days rebuilding the server, fresh Windows 7, reinstalled ML Server and all the plugins. iPort is working flawless - I am for sure jinxing my setup by posting but it has run 1 day without a crash - directv is working well too. Before this rebuild ML would crash after about 2-3 songs in iPort.

So, case closed and great work on this plugin!


Return to “iPod”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest