MLIpod - Error# 10

Forum to discuss iPod related plugins such as the Sonance iPort.
heystew
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Oct 21, 2007 2:25 pm
Contact:

MLIpod - Error# 10

Postby heystew » Sun May 18, 2008 9:31 pm

I've recently received the following error from time to time:
The MLIpod plugin will work fine. I come back to use it again later and it will not respond. The log has the following error:

Error# 10 - This array is fixed or temporarily locked raised by MLProcess via (Kitchen) MLIPOD

I have an iPort FS-5 with the latest MLIpod plugins, etc. I am currently on older releases of mlserver and mainlobby, but it's always worked fine in the past.

Usually i've restarted MLServer to correct the problem, but i just found i could get it to work by going into the plugin in MLServer and navigating the ipod that way. It then works on the touchscreens too.

any help would be appreciated.. i searched the forums but could not find anything similar.

thanks.

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Sun May 18, 2008 11:28 pm

Why are you on older releases? I would update to the latest.
Not sure what dependency's MLiPod has.

heystew
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Oct 21, 2007 2:25 pm
Contact:

Error# 10 - older releases

Postby heystew » Mon May 19, 2008 6:27 am

This is a customers system that I haven't had time to touch in a while so I haven't wanted to upgrade and run. Just kept it at the baseline that was stable. I'll work to get it caught up to date soon..
but any hep with this error code would be appreciated.

thanks..


Return to “iPod”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest