Basics - again?

Post your HTML code (as attachments) here and a description of what that scene does.
oaserani
Senior Member
Senior Member
Posts: 232
Joined: Sun Sep 25, 2005 12:49 am
Contact:

Basics - again?

Postby oaserani » Mon Jul 14, 2008 12:12 pm

Folks -- I know that I've been able to access the webserver in the past, but I no longer can....

Attached is the network tab setup....

shouldn't http://192.168.1.105:8888/ppcdemo.html work? It doesn't for me.

192.168.1.105 is definitely the MLSERVER box. Although I have dyndns setup, I'm trying to get the basics straight first.

Thanks.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
mcascio
Founder
Founder
Posts: 8270
Joined: Tue Jan 28, 2003 4:03 pm
Location: Kenosha, Wi
Contact:

Postby mcascio » Mon Jul 14, 2008 12:13 pm

Have you tried restarting MLServer after enabling the web server or changing ports?
Mario Cascio
Cinemar, Inc.
http://www.cinemaronline.com

User avatar
DavidL
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 11071
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact:

Postby DavidL » Mon Jul 14, 2008 12:19 pm

Port 8888? is that valid? Use to seeing two digit port numbers. did you try port 82 (as example)? Not sure that has any bearing on the issue. You do need to restart mlserver and make sure your firewall and antivirus is properly configured - and then reboot.


Return to “MLServer HTML Sharing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest