Lighting Using HAI Omni Pro II - Showing Status

Plugin for the HAI family of security panels
ha_kiwi
New Member
New Member
Posts: 43
Joined: Mon May 28, 2007 7:19 am
Location: New Zealand
Contact:

Lighting Using HAI Omni Pro II - Showing Status

Postby ha_kiwi » Thu Sep 01, 2011 7:38 am

I am just getting in to creating buttons that turn my lights on and off and show there status Green for On and Red for Off.

I have attched the pictures of what I have set for the buttons but I obviously have something wrong somewhere can someone please help

Any help really appreciated

Buttons.JPG

Button States.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
jjjukebox
Is there life beyond Cinemar?
Is there life beyond Cinemar?
Posts: 1024
Joined: Sat May 22, 2004 9:54 pm
Location: Toronto
Contact:

Re: Lighting Using HAI Omni Pro II - Showing Status

Postby jjjukebox » Thu Sep 01, 2011 3:35 pm

I dont know HAI but the Button Label has a command in it not a variable. You need to identify the device 5 status variable and use it. You may also want to check the "Hide Value" option if you do not want to see the value in the button.

Later
J.J. Jukebox
Member


Return to “MLHAI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest