Dune hd base 3d

Please post general questions about DVDLobby here
scoob

Dune hd base 3d

Postby scoob » Wed Dec 31, 2014 1:46 pm

Hi guys
I received the Dune hd base 3d for Christmas,and I have since been trying to set it up to play a movie from Dvd Lobby, does anyone know the play command to play the selected movie.
Many thanks
Scoob

tmcgowan
Senior Member
Senior Member
Posts: 201
Joined: Fri Nov 25, 2005 1:27 pm
Location: Grosse Ile, MI
Contact:

Re: Dune hd base 3d

Postby tmcgowan » Wed Dec 31, 2014 2:25 pm

I've found that I have to use the [Enter] button on BluRay movies and the [Play] button on regular DVDs for some reason on the movies-remote-overlay. The [Play] button on the infra-red remote works for either format. So there's a bit of mystery involved.

-Todd

User avatar
CinemarDave
Site Admin
Site Admin
Posts: 10535
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Planet Earth
Contact:

Re: Dune hd base 3d

Postby CinemarDave » Wed Dec 31, 2014 6:11 pm

The default AV Family Play Movie command in DVDLobby should work just fine. Just make sure you have the correct movie location selected before pressing the play movie button.

scoob

Re: Dune hd base 3d

Postby scoob » Tue Jan 06, 2015 12:37 pm

Hi Dave
Thanks a lot for your suggestion, I managed to get it going and is working great now.
Scoob


Return to “DVDLobby Questions & Answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest